Zoek een verkooppunt

Patisserie

Genieten

Patisserie is altijd een beetje genieten, of het nu door de week, in het weekend of tijdens een feest is. Of je het koopt voor jezelf, familie of een grote vriendengroep. Bij Crelem Bakeries, vind je voor elk wat wils en voor ieder moment.

Seizoenen en feesten

Natuurlijk hebben we lekkere éclairs, Berlijnse bollen, smurfentaarten en rijsttaarten in het gamma. Maar we houden ook rekening met de seizoenen en bieden dus een gevarieerd aanbod in functie van het beschikbare fruit: rabarber in de zomer, pruimen in de herfst, …

En voor iedere festiviteit hebben we dan weer een ander gebak. Of het nu Kerstmis of Pasen is, we hebben het gebak dat je zoekt.

Seizoen

Het basisgamma wordt aangevuld met seizoensartikelen: onze patisserie speelt in op het fruit van het moment met aardbeientaarten, frambozencroutes, gebak met bosvruchten, enz.

Klein of groot

Of je nu alleen wil genieten of in groep, onze patisserie is er in alle maten:

  • Kleingebak
  • Taarten
  • 2-persoonstaartjes
  • Taartpunten
  • Halve taarten

Laatste nieuws

Bread-BQ: laat je inspireren door deze recepten. Bread-BQ: heerlijk als hamburgerbroodje, bij een slaatje, een barbecue of een dipsausje.

Nieuw en exclusief bij Crelem Bakeries: Bread-BQ, heerlijk zomerse en veelzijdige broodjes. Verkrijgbaar in drie smaken: onions & cheese, tomato & garlic en hot & spicy.

Folder
Gamma dessertpotjes 10 lekkere dessertpotjes: lepeltjes van geluk

Onze nieuwe dessertpotjes lepel je tot de bodem leeg. Probeer één van onze tien smaken (of waarom niet allemaal :-)) en je weet wat we bedoelen.

Folder
IFS

Wij streven iedere dag opnieuw naar een onberispelijke kwaliteit van onze producten en dit overeenkomstig de strengste normen inzake voedselveiligheid. De bakkerijen van Crelem Bakeries beschikken allen over het IFS-certificaat ‘Higher Level’.