Zoek een verkooppunt

Patisserie

Genieten

Patisserie is altijd een beetje genieten, of het nu door de week, in het weekend of tijdens een feest is. Of je het koopt voor jezelf, familie of een grote vriendengroep. Bij Crelem Bakeries, vind je voor elk wat wils en voor ieder moment.

Seizoenen en feesten

Natuurlijk hebben we lekkere éclairs, Berlijnse bollen, smurfentaarten en rijsttaarten in het gamma. Maar we houden ook rekening met de seizoenen en bieden dus een gevarieerd aanbod in functie van het beschikbare fruit: rabarber in de zomer, pruimen in de herfst, …

En voor iedere festiviteit hebben we dan weer een ander gebak. Of het nu Kerstmis of Pasen is, we hebben het gebak dat je zoekt.

Seizoen

Het basisgamma wordt aangevuld met seizoensartikelen: onze patisserie speelt in op het fruit van het moment met aardbeientaarten, frambozencroutes, gebak met bosvruchten, enz.

Klein of groot

Of je nu alleen wil genieten of in groep, onze patisserie is er in alle maten:

  • Kleingebak
  • Taarten
  • 2-persoonstaartjes
  • Taartpunten
  • Halve taarten

Laatste nieuws

Bestelbon eindejaarsgamma December 2018

Wil je graag bestellen? Download de bestelbon en bestel bij een winkel bij jou in de buurt. Deze vind je door te klikken op de knop 'zoek een verkooppunt'. We wensen je smakelijke feesten!

Folder
Eindejaarskrantje vol serveertips December 2018

Ben je op zoek naar inspiratie voor een lekker en mooi dessert of hapje? Download de folder en laat je inspireren. Smakelijk!

Folder
IFS

Wij streven iedere dag opnieuw naar een onberispelijke kwaliteit van onze producten en dit overeenkomstig de strengste normen inzake voedselveiligheid. De bakkerijen van Crelem Bakeries beschikken allen over het IFS-certificaat ‘Higher Level’.