Groot-ambachtelijke bakkerijen online bestellen
flower

Crelem bakeries

Crelem Bakeries, dé partner voor brood en banket.

Crelem Bakeries biedt een uitgebreid, ambachtelijk en kwaliteitsvol gamma brood en banket aan supermarkten en foodservice in België.

Onze producten beantwoorden aan de strengste kwaliteitsnormen en zijn afgestemd op de behoeften en voorkeuren van de hedendaagse consument. We bieden onze klanten een persoonlijke service en begeleiding. Op die manier willen we onze klanten helpen om de brood- en banketrayon optimaal te laten renderen.

Vanuit onze vestigingen in Heusden-Zolder en Asse beleveren we onze klanten 7 dagen op 7 met dagverse producten.

Ambachtelijke kwaliteit

Iedere nacht bakken we heerlijk brood en banket, volgens traditionele recepten, met de beste grondstoffen en met aandacht voor regionale accenten. Onze producten en verpakkingen stralen die ambachtelijke kwaliteit ook uit. Brood en gebak is sfeer en genieten. Onze bakkers zijn dan ook vakmensen die de grootste zorg besteden aan de producten die ze maken.

Uitgebreid gamma brood & banket

Crelem Bakeries biedt een volledig gamma brood en banket: onverpakt en verpakt brood, sandwiches, krokante producten, viennoiserie, patisserie. Dit geheel wordt vervolledigd met een uitgebreid gamma heerlijk geurend précuitbrood.

Marktgericht aanbod

Onze afdelingen marketing en productontwikkeling speuren voortdurend naar nieuwe ideeën. Op die manier introduceren wij regelmatig nieuwe producten die inspelen op markttendensen, op het seizoen en op de behoeften van de consument.

Persoonlijke service

Onze bakkerijen en organisatie zijn erop gericht onze klanten een persoonlijke, snelle en professionele service te bieden.

Laatste nieuws

IFS

Wij streven iedere dag opnieuw naar een onberispelijke kwaliteit van onze producten en dit overeenkomstig de strengste normen inzake voedselveiligheid. De bakkerijen van Crelem Bakeries beschikken allen over het IFS-certificaat ‘Higher Level’.