online bestellen

Voor professionals

Marktgedreven productontwikkeling

Wij blijven speuren naar nieuwe ideeën. Zo kunnen wij regelmatig nieuwe producten introduceren die inspelen op de markttendenzen, op het seizoen en op de behoeften van de consument.

Betrouwbare en stipte leveringen

We beschikken over een goed uitgerust vrachtwagenpark met gekoelde compartimenten voor de patisserie.

Op die manier zorgen wij voor onberispelijke leveringen, 7 dagen op 7 geleverd.

Doorgedreven service en gepersonaliseerde ondersteuning

Onze commerciële structuur is gericht op ondersteuning van de klant. Onze verkoopmedewerker begeleidt u bij de opstart, helpt u bij de inrichting van de broodrayon, analyseert samen met u de verkoopcijfers, begeleidt u bij het voeren van promoties, … Kortom, onze verkoopmedewerker geeft u iedere dag professioneel advies en begeleiding zodat u over de nodige informatie en kennis beschikt om uw broodrayon optimaal uit te baten.

Ook onze interne klantendienst staat u graag te woord: u kan bij hen terecht voor productinfo, vragen rond promoties, …

Elektronisch bestelsysteem

Ons elektronisch bestelsysteem helpt u bij het plaatsen van uw bestellingen: u ziet uw historiek, ontdekt promoties, folders, … Het systeem is zeer eenvoudig in het gebruik en helpt u uw broodrayon te beheren.

Laatste nieuws

Pasen 2021 Maart - April 2021

Een lekker paasgebak, feestelijke breekbroodjes of een zomers dessertpotje: je vindt het allemaal in ons paasassortiment.

Folder
Gamma dessertpotjes 12 lekkere dessertpotjes: lepeltjes van geluk

Onze nieuwe dessertpotjes lepel je tot de bodem leeg. Probeer één van onze twaalf smaken (of waarom niet allemaal :-)) en je weet wat we bedoelen.

Folder
IFS

Wij streven iedere dag opnieuw naar een onberispelijke kwaliteit van onze producten en dit overeenkomstig de strengste normen inzake voedselveiligheid. De bakkerijen van Crelem Bakeries beschikken allen over het IFS-certificaat ‘Higher Level’.