online bestellen

Voor professionals

Marktgedreven productontwikkeling

Wij blijven speuren naar nieuwe ideeën. Zo kunnen wij regelmatig nieuwe producten introduceren die inspelen op de markttendenzen, op het seizoen en op de behoeften van de consument.

Betrouwbare en stipte leveringen

We beschikken over een goed uitgerust vrachtwagenpark met gekoelde compartimenten voor de patisserie.

Op die manier zorgen wij voor onberispelijke leveringen, 7 dagen op 7 geleverd.

Doorgedreven service en gepersonaliseerde ondersteuning

Onze commerciële structuur is gericht op ondersteuning van de klant. Onze verkoopmedewerker begeleidt u bij de opstart, helpt u bij de inrichting van de broodrayon, analyseert samen met u de verkoopcijfers, begeleidt u bij het voeren van promoties, … Kortom, onze verkoopmedewerker geeft u iedere dag professioneel advies en begeleiding zodat u over de nodige informatie en kennis beschikt om uw broodrayon optimaal uit te baten.

Ook onze interne klantendienst staat u graag te woord: u kan bij hen terecht voor productinfo, vragen rond promoties, …

Elektronisch bestelsysteem

Ons elektronisch bestelsysteem helpt u bij het plaatsen van uw bestellingen: u ziet uw historiek, ontdekt promoties, folders, … Het systeem is zeer eenvoudig in het gebruik en helpt u uw broodrayon te beheren.

Laatste nieuws

Paasgamma 2023 Pasen 2023

Kies je een klassiek paasnest, een soezengebak met advocaat of eerder een gebak met praliné? Je vindt het allemaal in ons paasgamma.

Folder
Saveurs, nieuw broodgamma met diverse specialiteiten.

Zoek je wat afwisseling voor de dagelijkse boterham of een speciaal brood voor een bijzondere gelegenheid? Dan vind je in het Saveurs-gamma zeker wat je zoekt. In deze folder staat een mooi overzicht.

Folder
Gamma dessertpotjes 10 lekkere dessertpotjes: lepeltjes van geluk

Onze nieuwe dessertpotjes lepel je tot de bodem leeg. Probeer één van onze tien smaken (of waarom niet allemaal :-)) en je weet wat we bedoelen.

Folder